Links   Route   Contact   

U bent welkom in onze huisjes op vakantiepark Frankenau

In Sauerland een vakantiehuis huren? U bent welkom in onze huisjes op vakantiepark Frankenau! Het vakantiepark Frankenau maakt deel uit van de „Erlebnisregion Edersee“ in de „Grimmheimat Nordhessen“ bij het Sauerland.

Onze regio heet de Grimmheimat Nordhessen, omdat in het nabije Kassel de gebroeders Grimm jarenlang geleefd en gewerkt hebben. En die twee broers waren het, die de wereldberoemde sprookjes o.a. van Hans en Grietje, Doornroosje en natuurlijk sneeuwwitje geschreven hebben. Sprookjes die rondom vakantiepark Frankenau hun oorsprong hebben en op tal van plaatsen in de regio zichtbaar zijn. En wie gaat wandelen of fietsen door het Kellerwaldbos kijkt zeker achter elke boom. (Maar wees gerust, de wolf voelt zich lekker thuis in het nabije wildpark in Hemfurth.)  Meer info krijgt u ook op www.grimmheimat.de

Het familiegevoel
Uitblazen op vakantiepark Frankenau is tijd hebben voor familie, voor elkaar. Herfstbladeren door de lucht gooien, een stuwdammetje bouwen in het beekje, vissen aan de visvijver, leuke uitstapjes maken, alleen zijn in het grote bos.
Familie (be) leven en samen met de kinderen pret hebben, lachen...... zo ongeveer voelt vakantie op vakantiepark Frankenau. Natuurlijk hebben we tijdens de zomervakantie ook een kinderprogramma op ons park en zullen er zeker nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gevonden worden.