Links   Route   Contact   

Klik op de afbeelding


 

Ligging van de huisjes

Op de rand van een prachtig beschermd natuurgebied in het Sauerland ligt vakantiepark Feriendorf-Frankenau (Duitsland). Het park is speels opgezet en ligt ingesloten tussen het Sauerland en het Hessisches-Bergland. 

Op één van de mooiste uitzichtspunten in dit gebied zijn de vakantiehuizen Hans(101) en Grietje(106) gelegen. Het zijn mooie vakantiehuizen (zogenaamde heksenhuizen) die plaats bieden aan 6 personen. Ze staan midden in een bijzonder natuurgebied met een verrassend uitzicht. Deze vakantiehuizen bieden wij te huur aan voor een weekend, midweek of één of meerdere weken. Ze beschikken over WIFI draadloze internetverbinding.

Vanuit de vakantiehuizen kijkt u uit over het Nationaal Natuurgebied ”Kellerwald-Edersee”, dat slechts op loopafstand ligt. Een gebied van 5.700 hectare uitgestrekte beukenbossen dat zeker het bezoeken waard is. Maak een mooie wandeling, een fietstocht of bezoek het natuurgebied bijvoorbeeld te paard. 

Het is ook een prachtig gebied om lekker met je hond te wandelen. Wij verwelkomen u graag in een van onze vakantiehuizen in het vakantiepark Frankenau. U kunt een of beide huisjes huren voor een weekend, midweek of één of meerdere weken.