Links   Route   Contact   

Welkom


Even heerlijk tot rust komen...
Genieten van een prachtig uitzicht...
Wandelen of fietsen in een beschermd natuurgebied...

Voor de zomervakantie, of zomaar even een weekendje of paar dagen tussendoor. Omdat u het nodig hebt of gewoon, omdat het kan!

In Sauerland een vakantiehuis huren voor een midweek, een weekend of langere tijd.

Bekijk hier uw mogelijkheden.

 

Onze vakantiehuisjes op vakantiepark Frankenau

In 2011 kochten wij Brigitte en Henk twee huisjes op vakantiepark Frankenau. Deze aankoop deden wij omdat we helemaal verknocht waren aan het gebied na een eerste bezoek aan het vakantiepark.  

Vast stond al wel dat we ook anderen van het vakantiehuis wilden laten genieten. We zouden deze 6 persoons vakantiehuizen gaan verhuren. Gezien de afstand van circa 350 km tot Utrecht is dit zeer acceptabel voor zelfs weekend verblijf.

Na de aankoop van de toen nog gedateerde huisjes zijn ze grondig gerenoveerd zonder het karakter van de huisjes te verliezen. Er is onder meer in de woonkamer  een nieuwe vloer gelegd, zijn er nieuwe comfortabeler kachels geplaatst en zijn de huisjes geïsoleerd. Ook is er meer licht in de huizen gebracht door twee extra ramen. Dit alles om het u als gast zo aangenaam mogelijk te maken. Ook zijn de huisjes voorzien van WIFI waar tegen betaling gebruik van kan worden gemaakt.  Wat huurders tot nog toe zeer hebben weten te waarderen was de houtenvlonder waarop het lekker relaxen is. Mede door het plaatsen van een tuinset met bijbehorende kussens. Wij hopen dat u op deze website een goede indruk van onze huisjes krijgt. Wat betreft inrichting zijn de huisjes nagenoeg identiek. 

Op het park kan men tegen betaling verder gebruik maken van minigolf, de sauna, de aanwezige fitnessruimte en de tennishal die nabij het park is gelegen.  Zwemmen kan men in de regio in een binnen of buiten zwembad.